Werkwijze

Het team van Cultuurhandel bestaat uit diverse professionals die gespecialiseerd zijn in strategie- en visievorming, veranderkunde, strategisch HRM, bedrijfsvoering, communicatie/marketing, beleidsadvies en procesmanagement. Cultuurhandel heeft ook partners die gecertificeerd zijn in de methode van Deep Democracy voor besluitvorming. 

 

 

Tarieven

Een pakket voor advies strategisch HRM, marketing, beleid of innovatie is al vanaf € 10.000 excl. btw verkrijgbaar. Bemiddeling in (senior) adviseurs is vanaf € 650 excl. btw per dag.

Strategisch personeelsbeleid

Strategisch personeelsbeleid

Cultuurhandel is gespecialiseerd in strategisch HRM. Het opzetten van strategisch personeelsbeleid is een van de veelgevraagde diensten van Cultuurhandel. Cultuurhandel biedt ook diensten voor werving en selectie op maat aan culturele organisaties en overheden die...

Marketing

Marketing

Cultuurhandel levert marketingplannen en (online) marketingadvies aan diverse organisaties. Daarnaast is het mogelijk om professionals in te huren voor de uitvoering van marketingplannen.

Beleid

Beleid

Cultuurhandel heeft verschillende experts die beleid ontwikkelen én opschrijven. Ook is het mogelijk om beleidsadviseurs in te huren via Cultuurhandel.

Innovatie

Innovatie

Cultuurhandel denkt mee met de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten en levert creatieve concepten op. Ook kunnen creatieve professionals in de organisatie zelf meewerken aan vernieuwing van producten of diensten.